Om bare ……

 

«Ikke bli presset av dine problemer. Bli ledet av dine drømmer.»

Ralph Waldo Emerson

«Om bare…» Har du noensinne sagt eller tenk disse to ordene etterfulgt av noe du lengter og drømmer om? Da er du langt inne i fornektelsesverdenen din.

Du tar på deg en maske for å imponere andre slik at de ikke skal oppdage hvor sårbar du er. Har du glemt hvem du virkelig er fordi du så sterkt undertrykker det du aller mest ønsker deg?  I hjertet ditt vet du hvem du er og hva som er sant for deg om du ikke fornekter det. Du trenger ikke å være perfekt for å imponere og inspirere andre. La dem bli imponert og inspirert av hvordan du håndterer feilene dine.

Den største utfordringen i livet er å oppdage hvem du er. Den nest største er å være fornøyd med det du finner. Det handler om å være tro mot egne mål og drømmer.

Noen ganger vil det du gjør bli vurdert som galt av andre, men for deg kjennes det riktig. Så da er det bare å sette i gang. Ikke fortreng det lenger!

«Små endringer i fantasien kan ha dypere og mer varig innvirkning på våre liv enn store bestrebelser på endring.»

Katrina Kenison

Du må gi slipp på det gamle for å gi plass til den nye. Den gamle måten er borte, og kommer aldri tilbake. Ikke fornekt virkeligheten lenger, vær så snill.

Selv om livet ikke utvikler seg slik du hadde forventet, ikke bli motløs eller gi opp. Lær av det og gå videre. Når du ikke gir opp, men tar et skritt av gangen vil du vinne til slutt. Kampen er alltid vunnet langt unna, lenge før den endelige seieren. Seieren er en prosess som skjer med små skritt, beslutninger og handlinger som gradvis bygger på hverandre og til slutt fører til øyeblikk av triumf.

Vær sterk nok til å gi slipp og klok nok til å vente på det du fortjener.  Noen ganger trenger øynene dine å fylles med tårer, slik at du etterpå kan se mulighetene foran deg med et klarere syn.

En dag vil du våkne opp, og det vil ikke være mer tid til å jobbe med det du alltid har ønsket å gjøre. På det tidspunktet vil du enten ha oppnådd målene du satte for deg selv, eller du vil ha en liste over unnskyldninger for hvorfor du ikke nådde dem.

«Når vi iler hodestups inn i neste ting, klarer vi ikke å sette pris på velsignelsen av det eneste vi virkelig kan hevde som vårt eie, det nåværende tidspunkt.»

Katrina Kenison

Det trenger ikke å være perfekt.

Endrer du deg ikke, fordi du ikke vet hva du skal gjøre eller hvordan du skal gjøre det perfekt?

Hvis du ønsker å endre noe … eller prøve noe nytt. Ikke vent på det perfekte øyeblikket, for det eksisterer ikke.

Slutt å dagdrømmer og begynn å gjøre det du drømmer om nå.  Ikke vent til en dag som passer bedre. Den vil aldri komme. Sann mine ord. Ta fullt ansvar for livet, ta kontroll, nå. Du er viktig, og du er nødvendig. Det går ikke å  vente på at noen skal skape livet du ønsker deg.  Du skaper det selv.

Ingen vet  bedre hva du ønsker eller trenger enn deg.

«Betydning og formål kommer ikke fra å oppnå store ting i verden, men rett og slett fra å elske det som er rett foran deg, gjøre alt du kan med det du har, i den tiden du har, på det stedet hvor du er.»

Katrina Kenison

Uansett hva du velger, uansett hva livet kaster på deg, kommer det til å gå bra om du følger hjertets stemme. Lytt til den indre veiledningen fra hjertet ditt. Det vil gi deg mot til å følge drømmene dine.

Og ikke bekymre deg hvis du ikke har noen nye ideer akkurat nå.

Når du føler deg fortapt, hold fast ved at sannheten vil komme til deg spontant som en åpenbaring. Men du må ikke bare reagerer på alt som skjer, da har du ingen retning som er din.

Livet er balansert.

Den dårlige nyheten er at alle møter hindringer, komplikasjoner og skuffelser. Den gode nyheten er at hvert tilbakeslag har i seg et potensiale for vekst. Du har en enorm skaperkraft, du trenger bare å lære å bruke den.

«Kanskje det virkelige poenget med livet ganske enkelt er å slite oss ut så vi ikke har noe annet valg enn å begynne å forlate vårt forsvar. Vi lærer at hvordan ting er er rett og slett slik de er ment å være akkurat nå, og så, plutselig, endelig, får vi et glimt av overflod i øyeblikket – overflod selv i at ting faller fra hverandre.»

Katrina Kenison

Ikke la frykten få bestemme over deg. Frykt er bare så sterk som du lar den være. Frykt betyr at du opererer fra et sinn fylt av motstand og benektelse. Kjenner du på følelser av sjalusi, sinne, skam eller skyld betyr det at du lever i frykt.

La opplevelsen av å ha gått deg vill, få lede deg til en ny og større fremtid.

Forplikt deg til å skape fred med gamle sår, og smerte, og du åpner døren til visdom og kreativitet.  Det kan frigjøre deg fra uønskede tanker som holder deg lenket til historien din, til alle fornektelsene dine.

Livet kommer med smerte og med glede, med sår og helbredelse. Du er alltid vinneren fordi du får uvurderlige gavet ut av erfaringene du gjør deg.

Det spiller ingen rolle om det for øyeblikket ikke er sant … det du fokuserer på blir du.

«Dette, mistenker jeg, er et områdetsom ligger like foran og rundt svingen av i dag. Et sted der tap kjennes mer kjent, hvor gleden er harmonisert med sorg, der avslutninger tallmessig overstiger begynnelser, og hvor godhet blir et sakrament.»

Katrina Kenison

Slutt å gjenta historien din. Du kan ha blitt frarådet å gå for det du drømmer om, blitt sviktet, såret, eller skadet, men du trenger ikke å forbli der. Du kan umulig være et offer. Til det har du gått gjennom for mange prøvelser, for mye smerte og hjertesorg, og du er fortsatt her. Du er en vinner. Vær takknemlig for det.

Suksess eller fiasko stammer fra samme kilde. De er summen av vaner gjentatt dag inn og dag ut. Du må finne din sannhet selv. Om du ønsker at i dag skal være forskjellig fra i går, begynn å gjøre noe annerledes. Skap noen nye tanker, eller nye handlinger, og begynn å gjenta dem dag inn og dag ut.

Finn stedet inne i deg der alt er mulig. Bestem deg for å gjøre hver eneste dag til den beste dagen i ditt liv så langt.

Vi har alle sinn som liker å bekymre seg, til å tvile, til å frykte. Hva om du mislykkes? Vel, hva om du ikke gjør det? Hva om du er i ferd med å fly?

Gjør i dag til den dagen du bestemmer deg for at livet er en magisk reise, og magiske opplevelser vil fylle livet ditt.

….Og du oppdager at du flyr …..

«Magi var ikke noe jeg måtte gå på jakt etter; Det var her, i meg, hele tiden. Når hjertet er åpent, når kjærligheten flyter, skjer magi. »

Katrina Kenison

Besøk siden min på FB, Synnas verden,

https://www.facebook.com/Synnasverden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..