En herlig morgen

Viljen til å vinne, ønsket om å lykkes, trangen til å nå vårt fulle potensial … dette er nøkkelen som vil låse opp døren til personlig vellykkethet.
Confucius

Vet du, i dag er en ny dag. En dag med uante muligheter.  Jeg skal gjøre mitt beste, slik at når kvelden kommer har jeg ikke unnlatt å gjøre det jeg drømte om å gjøre, unlatt å si noen kjærlige ord, eller gått glipp av sjanser, eller muligheter fordi jeg var for redd til å si ja til dem.

Jeg har besluttet å ikke kaste bort tid på å straffe meg selv for det jeg ikke fikk til.  I dag er en ny vakker dag og en mulighet til å skape vidunderlig magi rundt meg.

I dag vil jeg oppleve noe nytt og spennende. Det er opp til meg, og jeg er både klar og jeg vil …..

Redselen for å mislykkes legger jeg bak meg, og rett og slett gleder meg til alt det fantastiske  som venter på meg. Jeg vil berøre himmelen. Jeg vil finne frem til kjærlighet og latter.

«Det er alltid en dør som sier: «Jeg aksepterer deg for den du er.»
Karen Berg

Denne  tidlige morgenen er som en kjæreste jeg ikke har blitt kjent med ennå. Jeg gleder meg til å bli kjent med han og alle hans hemmeligheter.

Timingen er alltid riktig når jeg våkner. Solen vil ikke treffe vindusruten min denne morgenen. Til det er det for mange skyer. Morgenduggen  klamrer seg til trærne, og bladene som forlengst har falt til bakken, danner det vakreste rustrøde myke teppe. Det er et magisk øyeblikk hvor verden føles ny og opplagt, som om den har noen saftige hemmeligheter som bare de som våkner i tide vil få oppleve.

Disse øyeblikkene får meg til å rope ut i glede, og glemme alt jeg ønsket å få ut av natten,  og jeg strekker ut armene for å gripe gleden og sødmen fra det første lyset.

Å bli forelsket i denne morgenen, selv bare for et øyeblikk er herlig.

Stå i dusjen og kjenne  at vannet fosser over og rundt meg. Kjenne at kroppen våkner til liv og strekker seg mot de varme dråpene. De er som det milde regnet på en søvnig morgen. Jeg forelsker meg i vann.

Jeg  forelsker meg i  mitt favoritt kaffe krus og lyden av kaffen som renner gjennom trakteren.

Jeg er forelsket i stillheten. Bruke fem minutter med en kopp kaffe og bare lytte til stillheten rundt meg.

Å være forelsket i måten gulvet knirker rytmisk under føttene mine, nesten som om det gir meg en  søvnig hilsen  når jeg begynner å bevege meg energisk  og starter dagen.

«Hver gest av godhet teller.
Hvert ord av oppmuntring gjør en forskjell.
Hver handling av omsorg er en velsignelse til verden.
Så mens du berører verden rundt deg på en spesiell måte, er hele jorden løftet opp.»
Dr Jeff Mullan

Å forelske meg i regnet som slår mot ruten og  faller på vinduskarmene, og måten små spirer gisper, nesten som for å si: «taaaaaaaaaaaaaaak» mens røttene trekker næring fra jorden og skaper liv for neste års vår.

Sette på en sang som får hoftene i bevegelse og slippe meg vilt og herlig løs. Jeg feirer og forelsker meg i bevegelse.  Jeg forelsker meg i pusten min.

Jeg legger merke til  når det første lyset åpenbarer seg. Ser verden begynne å nynne i stille bevegelser og ta sine første vaklende skritt, mens lyset blir mer modig og strekker seg helt inn i himmelen.

I hvert øyeblikk denne morgenen, blir jeg overstadig glad og fylt med takknemlighet.

Jeg vet at jeg vil komme til å skuffe andre fordi jeg ikke er slik de forventer at jeg skal være. Det er ikke noe galt med meg for det.  Sannheten er at jeg ikke er interessert i å være hun med de spesielle ferdighetene. Det er bare ikke viktig for meg akkurat nå.

Jeg lar ikke  andre få bestemme hva som er viktig i min verden. Denne morgenen gir jeg meg selv en sjanse til å se på det store bildet og bestemme, uten dom, det som teller mest for meg. Deretter velger jeg bevisst hva jeg vil gjøre med det i dag.

I hvert øyeblikk, med hver beslutning, påvirker jeg menneskene rundt meg. Med hvert valg endrer jeg verden rundt meg på  tusenvis av usynlige måter. Inne i meg har jeg makt til å fortsette å skape alle endringene jeg trenger for å leve et enestående liv.

«En tanke er en kosmisk ordre som venter på å skje.»
Stephen Richards

Jeg har gaver å gi med ordene og smilet mitt. I dag går jeg  på jakt etter drømmene mine med et lykkelig hjerte. …… Da har jeg makt til å endre virkeligheten. Jeg er en kraft for det gode i dag.

I dag vil jeg  koble meg til den grunnleggende eksistensen av deg, gjennom opplevelsen av min egen eksistens og rene bevissthet. Da er min oppfyllelse og lykke delt med deg på et dypt tilkoblet eksistensnivå. Tenk, hvor magisk det er!

«I dette øyeblikket slår kjærligheten seg til  ro i meg,
mange vesener i ett vesen.
I ett hvetekorn er tusen nek stablet.
Inne i nåløyet
en tilbakevendende natt av stjerner.
Det er et lyst såkorn innenfor –
fyll det med deg selv, ellers vil det dø.
Jeg er fanget i denne virvlende energien, håret ditt!
Den som er rolig og fornuftig
er gal! »
Rumi

I dag vil jeg se på alt som er vanskelig som en mulighet. Hver sårende, umulige situasjon er en sjanse til å vokse.

Slutte å se motgang med øyne av frykt. Frykten bare forstørrer alle problemene. I stedet vil jeg gå ut i verden i dag og se utfordringer som muligheter, lærdommer, og oppfylte drømmer.

Sannheten er at forskjellen mellom et fjell og en liten tue er perspektivet jeg ser dem fra.

Jo flere regler jeg har, hvordan jeg skal være, hvordan livet skal være, hva jeg må ha, hvem jeg  skal være, hva jeg må oppnå, hva som må skje før jeg kan være lykkelig, jo større sjanse har jeg for å være ulykkelig.

Når jeg slipper behovet for å styre alle aspekter av livet, kan jeg være fri til å nyte det. Jeg er verdig  frihet … Det er på tide å smake på den, å nyte den, å fly. Ikke alle vil velge å fly med meg, og det er helt ok. Jeg vil ikke la min frykt for å mislykkes, drepe ønsket om å leve et fantastisk, eksepsjonelt liv.

Jeg går en tur i skogen. Forelsker meg i måten skogbunnen omfavner føttene mine. Ønsker velkommen duggen som faller fra grenene til de store trærne som  ruver over meg. Jeg ser opp og tar det hele inn med en frydefull glede, lik et barn som opplever regn for første gang.

Jeg forelsker meg i favoritt jakken min og måten den smyger seg rundt meg. Jeg legger den over skulderen og lar den falle løst rundt meg og kjenner meg ivaretatt.

Jeg legger hendene på bakken og forelsker meg i følelsen av jorden. Bare får skitt under neglene en liten stund. Herlig!!!

Jeg vil aldri finne mer kjærlighet, for kjærlighet er hva jeg er. Kjærligheten  er selve substansen i meg. Det er den som gjør at jeg kan motta beskjeder fra det lilla på himmelen og finne frem til skattene i hjertet mitt, oppleve fuglenes lengselsfulle kvitring ved daggry, og tillate vinden å omfavne meg med sin kjærlige pust.

«Sann lykke kommer fra gleden ved godt utførte  gjerninger, krydderet ved å skape noe nytt.»
Antoine de Saint-Exupery

Kjærligheten viser seg her og nå og omfavner meg. Den lar alt være akkurat som det er uten krav. Den er i ordene mine når jeg snakker godhet og i følelsene mine når jeg opplever berøring fra mennesker jeg er glad i.

Det er magisk at jeg har fått denne nye dagen med alle sine muligheter. Det finnes ingen større mirakler enn dette. Den gir meg velsignelser av ren tilstedeværelse. Den slipper løs et skred av skjønnhet og kjærlighet. Den hilser meg med sin rene, ubrukte skjønnhet av magiske muligheter.

I dag slipper jeg beslutningen om  å endre noe eller nekte meg noe . Jeg har i stedet en intensjon om å skape mer glede rundt meg. Før, når jeg besluttet noe, prøvde jeg å fjerne meg fra det som var negativt hos meg.  Når jeg mislykkes i beslutningen, så jeg på meg selv som mislykket, negativ og uverdig. I stedet glemmer jeg beslutningene og har en intensjon om å begynne å legge mer av det jeg elsker inn i livet mitt. Finne frem til det jeg liker, bevegelser som inspirerer meg, og lidenskaper som antenner meg. Når jeg får inn mer av dette vil intensjonene mine alltid blomstre.

I dag er dagen da jeg går bort fra det vanlige og velger det ekstraordinære.
I dag er dagen da jeg frigjør meg fra fortiden.
I dag er dagen da jeg gir slipp på smerte og sorg.
I dag er dagen da jeg tar kontroll over tankene og livet mitt.
I dag er dagen da jeg finner håp i det håpløse.
I dag er dagen da jeg aksepterer evnene mine til å endre verden.
Dagen da jeg velger å være lykkelig.
Dagen da jeg tilgir lettere.
Dagen da magien omfavner meg.
Dagen da jeg sovner med følelsen av at alt er vel i min verden.

Besøk siden min på FB, Synnas verden

https://www.facebook.com/Synnasverden/

Én tanke om “En herlig morgen”

  1. Det du skriver er sannhet som treffer meg dypt i hjertet❤️ Det minner meg på å velge tilstedeværelse og kjærlighet som fokus for dagen min. Takk❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..