Det verste som kan skje

Denne bloggen passer fint å dele på nytt nå. Det er snart Allehelgensdag.

Synnas verden

«Når du er i modus for å rettferdiggjøre, er du vanligvis i en negativ modus, for du er ikke fokusert på det du ønsker.»
A. Hicks

I dag morges leste jeg et dikt som jeg ikke klarer å legge fra meg. Det grep meg og og fikk meg til å tenke over hva som er og har vært det verste som kan skje i mitt liv. Det er mye som har vært det verste som kan skje opp gjennom årene. Ulike livsfaser og hendelser genererer ulike scenarier for hva som er det absolutt verste jeg kan tenke meg skje der og da.

det verste som kan skje
«tenk over det aller verste
som kan skje
i en gitt situasjon
treng dypt inn i det
mediter over det
bring det til din midte
la det få trenge inn i ditt hjerte
i din sjel, i ryggmargen
slik at det blir en del…

Vis opprinnelig innlegg 2 155 ord igjen

2 tanker om “Det verste som kan skje”

  1. Takk skal du ha for varmende kommentar 💗🙅 Jeg er lei meg for at jeg kritiserte deg. Det var litt i affekt. Jeg skal fortsette å følge deg og se om jeg skjønner mer etterhvert. Jeg vil jo så gjerne oppleve kjærlighet. Det er ingenting jeg heller vil. Viss jeg tør. Men først og fremst må jeg jobbe for å finne kjærlighet og tilgivelse til meg selv. Og kvitte meg med mye skam og skyld, særlig for ting jeg ikke kan noe for. Ønsker deg gode dager! God klem fra Inger Hilde 🍀🙋🍁 PS. Naturen er min beste venn. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten den. Og den er også min inspirasjon. 💗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..