Realisere drømmer

Ekte respekt for en annen kommer fra selvrespekt.
Ekte kjærlighet for en annen kommer fra å elske seg selv.
Ekte tilgivelse for en annen kommer fra å tilgi seg selv.
Slik du behandler andre, behandler du deg selv.

Det er et faktum at jeg er et mirakel. Det er et faktum at jeg har pust til å fortsette å gå etter drømmene mine. Det er et faktum at jeg har nok liv til  å leve en dag til, uansett hvor tøffe dager jeg har hatt. Det er bevis nok til at jeg ikke ønsker dagen i dag bort. Jeg lener meg ikke tilbake mens jeg venter på en  bedre dag. I stedet for å vente, fortsetter jeg med å realisere drømmene mine. magisk, ikke sant?

Jeg  kan noen ganger være redd for vonde følelser og smerten de medfører når livet møter meg med vrangsida ut. Jeg er redd for motgangen jeg kanskje kan stå overfor.

Det er på tide å gjøre mitt beste for at det jeg ønsker skal skje uten å se meg tilbake, uten å nøle.  Jeg tar i bruk alt jeg har fått av innsikt og mot, og griper dagen som den kommer til meg.

«Jeg tror det er et kall for oss alle. Jeg vet at hvert menneske har verdi og en hensikt. Det virkelige arbeidet med våre liv er å bli klar. Og vekket. For å svare på anropet.»

Oprah Winfrey

Som du helt sikkert har lagt merke til i bloggene mine, er jeg opptatt av hensikten med livet mitt. Hva godt kan jeg gjøre for de som kommer min vei?

Hva drømte jeg om som barn og ung?

Jeg hadde en rik fantasi og sterke meninger om hva jeg ville. Fra hjertet visste jeg min indre sannhet og jeg uttrykte store drømmer for fremtiden. Jeg mistet noe av denne forbindelsen da jeg ble voksen og hverdagen med sine mange utfordringer overtok fokuset i livet mitt. Drømmene mine ble glemt i stor grad da jeg måtte fungere i den «virkelige» verden.

Jeg hadde et brennende ønske om å hjelpe alle som hadde det vanskelig og som opplevde seg satt til side fordi de var annerledes enn andre.

Jeg eksisterer ikke alene. Jeg trenger andre, uansett hvor mye vår kultur kan hevde noe annet. Mange mennesker lever i isolasjon med frykt og ensomhet, lengsel etter noe udefinert og menneskelig kontakt. For meg blir det en oppgave å se andre slik at vi sammen kan slippe ut av isolasjonen vår.  Jeg finner min sanneste hensikt når jeg bringer glede og healing til andre.

Noen ganger oppleves verden som ganske overveldende full av problemer. Men så husker jeg at all endring starter der jeg er. Så jeg fokuserer på å gi lys og kjærlighet til meg selv, til mine nærmeste, de som er rundt meg. Jeg tenker at dersom alle kan nå ut til en annen, vil hele verden raskt endre seg, og skape samhørighet og kjærlighet.

Jeg har oppdaget nye evner, som jeg stadig utvikler for å styrke meg selv og for å bringe noe positivt til andre.

Du har en unik gave å tilby denne verden. Vær tro mot deg selv, vær snill mot deg selv, les og lær om alt som interesserer deg, og hold deg unna folk som trekker deg ned. Når du behandler deg selv vennlig og respekterer det unike ved alle rundt deg, gir du denne verden en fantastisk gave … Deg!

Steve Maraboli

Hver dag opplever jeg nye undre, og dagene er fylt med glede og nye opplevelser. Selvsagt møter jeg vanskeligheter, men de takler jeg fordi jeg har et positivt fokus. Noen ganger opplever jeg meg likevel lammet av fortidens smerte eller anger og finne meg selv  fanget i frykt for fremtiden.  Da husker jeg på at min hensikt er akkurat her, akkurat nå. Hva kan jeg gjøre i dag, i dette øyeblikket for å gjøre livet bedre for meg selv og andre?

Er  det noe som holder meg tilbake fra dette øyeblikket?  Da trenger jeg å gi slipp, la kjærligheten og freden flyte, og huske på at jeg er ivaretatt mens jeg  fryktløst  lever ut mitt beste potensiale.

Jeg opplevde det så sterkt i går kveld. Da hadde jeg meldt meg på et nettbasert  gratis kurs for å bli enda bedre kjent med meg selv og mitt formål i livet.  Det syntes spennende, og utviklende og jeg gledet meg til å ta fatt.

Så fikk jeg ikke  sove. Denne beslutningen kjentes feil. Jeg hadde en nagende uro i magen og den ga meg ikke fred. I dag morges fant jeg ut at dette kurset var en spesiell sekt sin måte å fange mye sjeler og innlemme dem i sine sekteriske anskuelser på. Jeg kunne ikke ha visst det. Likevel ble jeg rådet gjennom intuisjonen min til å trekke meg ut. Det fikk meg til å kjenne meg ivaretatt og trygg. Uansett, så lenge jeg er villig til å lytte til den indre stemmen min, vil jeg aldri tråkke feil.

Innse med hele deg at det nåværende tidspunkt er alt du har. Gjør «nået» til det primære fokuset i livet ditt.

EckhartTolle

Jeg pleide å ha frykt for det ukjente. Det kreves mot til å omfavne usikkerheten. Nå går jeg tryggt inn i oppgavene og vet at jeg vil bli ledet dit jeg skal, og få kraft og evner til å utføre dem.

Jeg har måttet rydde opp i alt som hindret meg fra å følge hjertets stemme. Det har til tider vært tøft, fordi jeg har måttet erkjenne at jeg trenger hjelp, at jeg er avhengig av hjelp fra en kraft som er større enn meg selv. For meg har det vært viktig å forsone meg med fortiden, og gjøre opp for meg der jeg har gjort urett eller skapt uvennskap. Nå er det ingen stengsler rundt meg lenger, og jeg kan leve åpent og tryggt i vissheten om at jeg ikke har noe å skjule.

Når du går til kanten av alt lyset du har, og tar det første skrittet inn i det ukjente mørket,  da må du tro at én av to ting vil skje. Det vil være noe solid som du kan stå på, eller du vil bli lært opp til å fly.

Patrick Overton

Jeg setter pris på mine unike gaver, talenter, lidenskaper og verdier. Jeg  bruker dem til å gjøre en forskjell der jeg kan. For meg har det gitt uendelige velsignelser og  et rikt liv.

«Tid er ikke kostbar i det hele tatt, fordi den er en illusjon. Hva du oppfatter som verdifull er ikke tid, men ett punkt som er ute av tid: nået. Det er virkelig verdifullt. Jo mer du er fokusert på fortiden og fremtiden,  jo mer går du glipp av nå, det mest verdifulle som finnes.»

Eckhart Tolle

Besøk siden min på FB, Synnas verden

https://www.facebook.com/Synnasverden/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..