Jeg, en alien

Nå har jeg endelig fått bekreftet mistankene mine. Jeg vet at du ikke vil tro det, men uansett hvor mye du tviler …. Jeg er en alien. Ja du leste rett. Jeg er en alien!!!

Debatten om det finnes liv utenfor jorden er ikke noe nytt i moderne tid. Det har vært et spørsmål siden tidenes begynnelse,  om på et eller annet sted der ute er livet lik det på jorden.

“Å vurdere jorden som den eneste befolkede verden i det uendelige verdensrommet er like absurd som å hevde at i en åker med hirse, er det bare ett korn som vil vokse.”
Metrodorus, gresk filosof fra det fjerde århundre f.Kr.

For meg er det helt magisk. Alt jeg har undret meg over faller på plass. Nå forstår jeg hvorfor jeg er så merkelig og det kjennes godt. Det har nemlig ikke vært lett å kjenne meg annerledes og utenfor i aktiviteter som andre synes å elske.

“Aldri, aldri gjør den feilen i å tro at du er den eneste fremmede på planeten.
Men det er akkurat slik jeg føler det – forskjellige skrivebord, en annen tidsplan, haller og haller og haller som alle ser like ut for meg. Alle andre visste veien rundt. Jeg kan like godt ha vært en million lysår hjemmefra.
Og tapt.”
Kristen D. Randle

Hvordan jeg kan vite det, undrer du kanskje? Det er enkelt. En svært seriøs vitenskapelig studie har konstantert at alle som har rhesus negativt blod er aliens.

Studier utført på rhesus negative blodtyper viser at de mangler rhesus faktor, et protein stoff som finnes i de røde blodcellene på andre mennesker. Teorier antyder at personer med rhesus (Rh) negativ blod kan være fra utenfor denne verden.

Andre foreslår at de er falne engler fra himmelen over, eller de tilhører en fremmed rase fra et sted i det store mørkets rom. Det som er klart er at de som har rhesus negativt blod er forskjellige og unike.

Jeg tror ikke at jeg er en fallen engel, ei heller at jeg kommer fra et mørkt rom. Eller … tror du det?

 

 Her er hva forskerne er opptatt av å bevise:

De fire vanligte blodtyperne i dag er A, B, AB og O. Forskjellene mellom hver blodtypen er avhengig av proteinene i blodet. Når det gjelder Rh negative blodtyper, som utgjør omtrent 10 til 15 prosent av befolkningen, har de ikke disse proteinene.

Med andre ord er opp til 15% av jordens befolkning aliens. Spennende. For meg er det godt å tenke på at jeg ikke er alene om å være en alien. Det ville ha vært ganske sært i så fall.

Spørsmålet som forskere jobber med nå, er hvor vi som har Rh negativ blodtype stammer fra. Ser vi tilbake ca 35 000 år, mener forskerne at blodtypen er knyttet til bestemte stammer og grupper. Europeerne har størst forekomst av denne blodtypen, mens bare 3% av afrikansk-amerikanere har den, og bare 1% av asiatiske folk har den. I tillegg mange australske aboriginere.

Noen felles kjennetegn for oss med denne blodtypen at vi har en høyere IQ, har en lavere kroppstemperatur, har mer bevissthet (fysisk og følelsesmessig), har rødlig hår,  er følsomme for varme, og har blå, grønne eller nøttebrune øyne.

Så da vet du at jeg er både spesiell og glup. Jeg som trodde at jeg var ganske kjedelig og så er jeg i stedet helt unik.

“Jeg har alltid visst at når du gikk gjennom en av disse dørene, gikk du til en annen planet, og at den andre planeten var langt unna, du kan ikke fly dit i romskip på en million år. Likevel, det hele virket aldri rart før i dag.”
Mary G. Thompson

Jeg forstå veldig godt nå at du, du vet hvilken du jeg mener, ikke er i nærheten akkurat nå. Selvsagt har du reist til en annen planet. Heldigvis som aliens kan vi kommunisere telepatisk uansett avstand. Det forklarer alt det merkelige som er mellom oss. Det som jeg  ikke forsto og undret meg over.

Blodtypen Rh negativ er innhyllet i enda mer mystikk når vi ser på hva som skjer når vi blir gravide. Vi har rett og slett problemer med å føde en baby dersom  faren har en Rh positiv blodtype. Organene våre angriper naturlig fosteret og prøver å drepe det. For å forhindre dette får vi en spesielt sterilisert oppløsning (Anti-D eller Rho (D) immunoglobulin).

Men, hvorfor vil kroppen vår angripe noe som vi har hjulpet til med å gi liv til? Jeg kan ikke bevise det,  men kanskje dette sitatet kan antyde noe.


“Vi vet alle at utenomjordisk romantikk er merkelig.”
Tim Burton

En relativt ny teori kommer inn og  hevder at det er mulig utenomjordisk liv har påvirket oss som har denne blodtypen.  Jeg er overbevist om at det handler om sjalusi.  Får jeg barn med en som er Rh positiv, vil  hele aliens verdenen prøve å forhindre at jeg fostrer opp en «bastard».

Hva som er enda rarere er at nesten alle som har blitt bortført av eller har samhandlet med aliens, har en Rh negativ blodtype.

“Det eneste som skremmer meg mer enn romvesener er ideen om at det ikke er noen romvesener. Vi kan ikke være det beste som skapelsen har å tilby. Jeg ber om at vi ikke er alt som er. I så fall er vi i store problemer.
Ellen DeGeneres

Det er ganske trolig  at romvesener har besøkt jorden  i århundreder, og lekt seg med oss. Tross alt har historier fra hele verden vist gang på gang, gjennom gamle tekster og skildringer, at vi har hatt besøk av vesener som ikke er av denne verden.

Kanskje du blir mindre skeptisk når informasjonen har sin opprinnelse fra «verifiserbare kilder» som tidligere astronauter eller svært høytstående offentlige tjenestemenn.

Jeg vil gi deg noen troverdige sitater fra tidligere astronauter og andre høyt rangerte tjenestemenn. Uttalelsene er svært spennende.


Ikke alle funn blir offentliggjort.
Dr. Farouk El Baz, NASA vitenskapsmann

I et nylig intervju, sa den kjente forskeren professor Stephen Hawking :

Til min matematiske hjerne, tallene alene gjør tenkning om aliens fullstendig rasjonelt

… Jeg har blitt spurt (om UFOer) og jeg har sagt offentlig at jeg trodde de (UFOene) var noen andre, fra en annen sivilisasjon.
Eugene Cernan, sjef for Apollo 17.

Synes du fortsatt at det jeg skriver er merkelig? Kanskje du har vanskeligheter med det jeg forteller?  «Nå har det klikket helt for henne», tenker du. Eller, «disse vitenskapsmennene hun lener seg til, er de seriøse? Har hun blitt lurt trill rundt?»

Du vet at vi tror det vi vil tro. Og jeg tror helt og holdent på det. Hvorfor? Fordi det stemmer med alt det merkelige som stadig skjer i livet mitt. Med en slik tro faller alt på plass og det kjennes utrolig godt.

Den fineste følelser som vi er i stand til å kjenne er den mystiske følelsen. Heri ligger kimen til all kunst og all sann vitenskap. Alle som til hvem denne følelsen er fremmed, som ikke lenger er i stand til undring og lever i en tilstand av frykt er en død mann.
Albert Einstein

 

Tror du jeg lyver? Tja, ….

Gir deg et lite hint. Hvilken dag er det i dag?

 

Besøk siden min på FB, Synnas verden

https://www.facebook.com/Synnasverden

3 tanker om “Jeg, en alien”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..