Å utsette til ….

I dag ber jeg deg om å ha fokus på å ikke utsette. Ikke utsette  det du vet at du skulle ha gjort og innerst inne ønsker så sterkt å gjøre.

Det er på tide. Det er på tide for deg å ta en tøff avgjørelse. Ta et dypt åndedrag. Bli stille. Visualiser det verste som kan skje. Når du har gjort det, kan du se deg selv etter at du har bestemt deg, og har tatt beslutningen du har utsatt så lenge. Du har funnet frem til din indre styrke.

Du fremstår da mer modig og sterk. Det er på tide!

Din mentale velvære, helse og lykke er avhengig av at du tar denne beslutningen. Hvis du ikke tar den nå, vil du se på deg selv en dag og si «Hvorfor  kastet jeg bort så mye verdifull tid? » Hvis du ikke gjør det nå, vil du angre på det, og denne situasjonen vil fortsette å bryte deg ned både mentalt, følelsesmessig, åndelig og fysisk!

Det er blitt sagt at mennesker venter med å ta tøffe beslutninger. De venter med å ta de vanskelige beslutningene, ikke fordi de ikke vet hva de skal gjøre, men fordi de mangler mot og vilje til å håndtere de følelsesmessige konsekvensene. Du kan gjøre det! Se at det er gjort. Du opererer fra et høyere sted av integritet og personlig makt og går til neste nivå i livet ditt. Du fortjener det !

«I morgon vil eg byrja på eit nytt og betre liv, trur eg,»

sier Jakob Sande. …

Altfor ofte har jeg tenkt slik. Det er altfor lett å utsette det som jeg gruer meg til, det som ikke er lystbetont til en gang i fremtiden. Jeg vet at jeg ved å ikke handle med en gang, har gått glipp av mye godt i livet mitt.

Ofte er det lett å tro at ved å handle, vil andre le av meg eller avvise meg. «Se på henne,»  tenker de og snur ryggen til meg. Jeg vet at å tenke slik ikke stemmer. Likevel tenker jeg det altfor ofte og lar være å handle ut fra mitt eget hjertes stemme.

Det er slik for deg også, ikke sant?  Du vet hva du har å gjøre. Sette i gang med å gjøre det!!! Skape magi rundt deg.

«Bare utsett til i morgen om du er villig til å dø, og fortsatt ha det ugjort»

Pablo Picasso

Besøk siden min på FB, Synnas verden

https://www.facebook.com/Synnasverden/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..