Få overskudd

«Hjerteflow betyr å lytte til intuisjonen og magefølelsen din og følge hjertet ditt. Hvordan kan du la hjertet ditt lede deg i dag?»
Amy Leigh Mercree

Jeg kommer ikke til å skrive mye på bloggen min fremover. Jeg har valgt å fokusere på å få overskudd.
Det får jeg best ved å være ute, gå turer og ta bilder.

Derfor har jeg redusert anntall blogger som ligger ute og det vil ikke komme mange nye. Bare om det er noen som tvinger seg frem. …. Eller jeg bytter ut en med en som jeg har skrevet tidligere.

«Du vil aldri følge din egen indre stemme til du fjerner tvilen i tankene dine.»
Roy T. Bennett

Har ikke lenger proff versjonen av bloggverktøyet, men en fri versjon som ikke gir meg så mye lagring. Når jeg føler for det vil jeg gå tilbake til det opprinnelige.

Ønsker deg en fin helg og en herlig forsommer. Varme klemnmer fra Synnøve ♥

Besøk siden min på FB, Synnas verden

https://www.facebook.com/Synnasverden

Forfatter: Synnøve Fauske Dale / Synnas verden

Når en dør lukkes, åpnes en annen. For meg er dette et viktig budskap. Jeg har i alle år jobbet som leder innen kommunal sektor. Arbeidsdagene har vært lange og oppgavene mange og spennende. Nå er det annerledes. Som "ung" pensjonist kan jeg bruke tiden som jeg vil. Jeg storkoser meg med å utvikle min evne til å uttrykke annet enn saksdokumenter. Jeg vil dele tanker, kunnskap og erfaringer som jeg har tilegnet meg gjennom et langt og brokete liv. Livet har ikke vært lett, men hvem har sagt at det skal være lett å leve. Jeg har opplevd store seirer og nederlag både personlig og profesjonelt. Jeg ser tydelig at alt som har hendt meg i livet har ført meg frem til der jeg er nå. Og jeg vil ikke være noe annet sted enn akkurat her. Jeg tror at alt "happens for a reason...."

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s